Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Fietsverhuur in Gendt

Verhuurfietsen in Gelderland

 Het gemak van Fietsverhuur in Gelderland.

Een fiets huren is makkelijk voor o.a.: Familiedagen, vrijgezellenfeesten, sportdagen, verjaardagsfeestjes, scholen, bedrijfsuitjes, gewoon een gezellige middag met uw vrienden of een teambuildingdag en evenementen. Maar ook voor hotels, scholen, uitzendorganisaties, overheid, enz.. is het huren van een fiets voor een langere termijn een goede optie.

Fietsverhuur zondags bij Lingervaart kano- en fietsverhuur.

 Leenders Bike Totaal (dinsdag t/m vrijdag) en Lingevaart kano en fietsverhuur te Doornenburg, 06-44989070 (op zaterdag en zondag) verhuren fietsen om de omgeving te verkennen. Het is ook mogelijk op een andere locatie te starten of eindigen. De fietsen worden gebracht en weer opgehaald.

In de omgeving is voldoende te beleven en te doen. Er zijn meerdere bezienswaardigheden die redelijk dicht bij elkaar liggen en zeker de moeite waard zijn om te bezoeken, o.a. Kasteel Doornenburg, Fort Pannerden en Park Lingezegen. Ook kunt u de driepontjes route over de dijken langs de Rijn en de Waal fietsen. 

De Betuwe staat bekend als één van de mooiste fiets en wandelgebieden van Nederland. Al lopend of rijdend over mooie landweggetjes en dijken langs boomgaarden en door historische boerendorpen.

Fietsverhuur voor  grotere aantallen.

We hebben 50 fietsen in de verhuur, ze kunnen ook gebracht en opgehaald worden (a.u.b. wel op tijd reserveren).

Naast de leenfietsen, kinderfietsen en e-bikes hebben wij ook de bikestepper en de hoepelfiets voor eventuele vrijgezellenfeesten. 

U fietst geheel op eigen risico. U bent verantwoordlijk voor correct gebruikt van de gehuurde materialen, schade en diefstal worden bij u verhaald.

De prijzen voor Fietsverhuur   :                                   Bekijk: www.lingevaart.nl 

Fiets/kinderfiets €   7,50 per dag    
Elektrische fiets € 15,00 per dag

 

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen